Na het aansluiten van een pulsteller op uw debietmeter is het aflezen van meterstanden niet meer nodig. Dit resulteert in lage kosten, een grote tijdsbesparing, en dankzij een controlefunctie houdt GWS-Monitor voor u de debieten of waterbezwaren nauwlettend in de gaten.

Het komt in elke melding of vergunning voor: Tijdens het onttrekken van grondwater dient u de hoeveelheden te registreren met een debietmeter, en de standen –vaak dagelijks- op te nemen. Dit neemt veel tijd in beslag, en tijdens een korte vakantieperiode moet iemand speciaal een bezoek aan de bouwplaats brengen om de standen op te nemen.

Maakt u gebruik van elektronische debietmeters waar een pulsuitgang op zit? Dan kunnen deze aangesloten worden op een pulsteller. Afhankelijk van de instelling geeft de debietmeter bij een bepaalde hoeveelheid water een puls af, welke opgevangen wordt door de pulsteller.

De opgeslagen pulsen worden geregistreerd, en minimaal 1x/dag en maximaal 1x/uur naar GWS-Monitor verzonden. GWS-Monitor zet de pulsen om naar een hoeveelheid water en genereert de nieuwe watermeterstand.

Niet meer naar de debietmeters, geen standen meer opnemen en geen registratie bijhouden. Neem, nadat u uitgeteld heeft hoeveel dit u gaat besparen, vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.